Ένα τσιγάρο δρόμος...

3:10 π.μ. / Αναρτήθηκε από Women in City /

Σήμερα το πρωΐ ξύπνησα με γλυκές αναμνήσεις να τριγυρίζουν στο κεφάλι μου...

''Τελικά...'',σκέφτηκα,''...Ένα τσιγάρο δρόμος είναι μέχρι να φύγουν άνθρωποι από τη ζωή σου και να έρθουν καινούριοι...''.
Θυμάμαι φίλους παλιούς και παλιές αγάπες που δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή μου...Τι να κάνουν άραγε...? Χαθήκαμε...Χαθήκαμε μέσα στον βούρκο της καθημερινότητάς και στις υποχρεώσεις μας...Με άλλους πάλι,απλά δεν τα βρήκαμε και οι δρόμοι μας χώρισαν...έτσι απλά....
Λένε πως κάθε φορά που κάνεις φίλο σου κάποιον ή αγαπάς κάποιον δίνεις ένα κομμάτι της ψυχής σου...Και τι γίνεται όμως όταν αυτός φεύγει από τη ζωή σου??Σου δίνει αυτό το κομματάκι πίσω ή το παίρνει για πάντα μαζί του?Και αν ο κάθε ένας που φεύγει από τη ζωή μου παίρνει και ένα κομμάτι μου μαζί του τότε εμένα τι μου μένει?Σε πόσα κομμάτια μπορούμε να κοπούμε?
Θέλω να πιστεύω ότι από όλους έμαθα κάτι...Και όλοι μου άφησαν φεύγοντας ένα μικρό δωράκι...Μια γλυκιά ανάμνηση...
''Τι να κάνει άραγε...'',σκέφτομαι πάλι λίγο πριν σηκώσω το ακουστικό και πληκτρολογήσω τον αριθμό...Ένας κόμπος σφίγγει την καρδιά μου και τελικά δεν το κάνω...''Δεν βαριέσαι...'' λέω,''Αν ήταν θα έπαιρναν εκείνοι...''.Και εκείνη την ώρα χτυπάει το τηλέφωνο και από μέσα ακούγεται μια γνώριμη φωνή γεμάτη χαρά και νάζι...''ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΡΑ!!!''
Ένας άνθρωπος που ήταν,είναι και νιώθω ότι θα είναι για πάντα στη ζωή μου.Μια φιλία με ανιδιοτελή ανταλλάγματα και αντοχή στις δύσκολες καταστάσεις της ζωής.
''Ο καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του'',σκέφτομαι μετά από αυτό το τηλεφώνημα.Και εγώ το ίδιο...Και τελικά δεν είναι και τόσο άσχημος...Όλα για κάποιον λόγο γίνονται.Έτσι θέλω να πιστεύω.
Και τα κομματάκια της ψυχής μου?
Χάρισμα σας...
Σίγουρα θα υπήρχε λόγος τότε που σας τα έδινα απλόχερα...


*Αγγελική*

2 σχόλια:

Comment by JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS on 21 Μαρτίου 2010 στις 2:11 μ.μ.

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ:)))
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΣΥΜΦΩΝΩ.

Comment by Women in City on 21 Μαρτίου 2010 στις 2:40 μ.μ.

Καλησπέρα και σε σένα SKROYTZAKO και σε ευχαριστούμε που μας τιμάς με την παρουσία σου!!!
Ευχόμαστε να έχεις πολλούς καλούς λόγους να χαμογελάς αυτή την εβδομάδα... :)

Φιλιά!!

Δημοσίευση σχολίου